Hollands Jongerenkoor

Hoewel het Hollands Jongerenkoor inmiddels reeds bekendstaat als het grootste jongerenkoor van Nederland, wordt het koor nog ieder jaar groter. We repeteren in diverse delen van het land, van Noord-Holland tot Zeeland en van Overijssel tot Noord-Brabant. De generale repetities zijn met het volledige koor op een centrale plaats in Nederland.

Onder leiding van onze dirigent Peter Wildeman zingen we psalmen, christelijke liederen en klassieke stukken. Ons repertoire wordt ieder jaar vernieuwd, zodat we steeds weer nieuwe liederen kunnen instuderen en uitvoeren. Onze concerten vinden plaats in mooie, monumentale kerken, maar ook in Concertgebouwen, zoals De Doelen in Rotterdam en het Concertgebouw in Amsterdam. We worden begeleid door diverse musici en zingen onder andere samen met het orgel, de piano en de trompet.

Het Hollands Jongerenkoor geeft niet alleen concerten binnenslands, maar begeeft zich ook over de grenzen. Wij hebben ieder jaar een twee- of driedaagse concertreis, een wintersportreis en een zomervakantie en geven tijdens die reizen ook concerten voor het buitenlandse publiek. Denk bijvoorbeeld aan reizen naar Oostenrijk, Brugge en Londen, maar ook naar Griekenland en Israël. Tijdens deze vakanties genieten we van een combinatie van muziek, ontspanning en (Bijbelse) cultuur.

Ben je tussen de 15 en 45 jaar en houd je van zingen? Meld je dan aan voor ons koor. Meer informatie over het Hollands Jongerenkoor vind je op onze website. Komt u liever luisteren? Onze concerten zijn altijd ten bate van goede doelen. Wellicht tot ziens! Wanneer u vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen met de secretaresse van het Hollands jongerenkoor, Rosalyn van Moorselaar. Dit kan door te mailen naar info@hollandsjongerenkoor.nl.