Koor- en samenzangavond Gouda

Datum

zaterdag 16 maart 2024, 19:00

Omschrijving

Zaterdag 16 maart 2024, 19.00 uur – Kerk open 18.30 uur

Koor- en samenzangavond voor het evangelisatiewerk onder kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro (Stichting Jafet) en Zuid-Afrika (Stichting Bethlehem).

Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente te Gouda
Nieuwe Gouwe Oostzijde 2B
2801 SB GOUDA

Parkeergelegenheid bij het kerkgebouw.

Met medewerking van:

Veluws mannenkoor
Jongerenkoor Cantilena (Werkendam)
Kinderen Graaf Jan van Nassauschool Gouda
Dirigent: Martien van der Zwan / Peter Wildeman
Organist: Peter Wildeman / Willem den Boer

Wij ontmoeten u graag in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Gouda! Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn en toch met ons mee willen luisteren en zingen, dan kunt met beeld en geluid digitaal meegenieten. Kiest u dan voor het kaartje ‘Digitaal meebeleven’ en laat uw e-mailadres achter (hieronder). Wij zorgen dat u uiterlijk D.V. 16 maart 2024 een e-mail krijgt met daarin de link naar het concert en het programmaboekje.

Plaatsbewijs online bestellen:
De plaatsbewijzen zijn gratis. De beschikbare plaatsen zijn schaars. Schaf daarom uw plaatsbewijs aan op deze website om zeker te zijn van een zitplaats. Wilt u de avond digitaal meebeleven, kiest u dan voor het plaatsbewijs ‘Digitaal meebeleven’. Wij zorgen dat u de inloggegevens en het programma op 16 maart 2024 via e-mail toegezonden krijgt. Wij vragen u vriendelijk, indien mogelijk, bijgaande QR-code te gebruiken voor uw vrijwillige bijdrage voor het plaatsbewijs. Uw bijdrage komt geheel ten goede aan de stichtingen Jafet en Bethlehem.

 


Locatie

Ger. Gem.
Nieuwe Gouwe O.Z. 2B, Gouda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.