Jongeren Scratchdag (2)

Datum

zaterdag 4 juni 2016, 19:30

Omschrijving

Fantastische Jongeren Scratch (deel 2) in Gorinchem. Vanaf 15.30 is er inloop in de Johanneskerk van Gorinchem. O.l.v. Rineke de Wit en Joost van Belzen/Peter Wildeman (orgel/vleugel) studeren we 8 prachtige liederen in, die we s avonds uitvoeren. Grace Ladieschoir, Jongerenkoor Lois en Deo Juvante vormen de basis voor deze fantastische scratch! We zingen een 10 tal prachtige liederen, die we ‘s middags instuderen, terwijl we het s avonds al uitvoeren. Wie wil dit missen? Niemand toch! Ben je tussen de 13 en 49 jaar: geef je op voor dit fantastische evenement!

Iedere jongere tussen de 13 en 49 jaar mag meedoen met deze scratch, wel is het belangrijk dat je je opgeeft via www.peterwildeman.nl Let op! Meedoen aan de scratch is anders dan luisteren naar het concert. Voor het laatste (concertbezoek dient u kaarten te reserveren via deze site of via www.peterwildeman.nl)


Locatie

Johanneskerk
Nieuwe Hoven 141, Gorinchem

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.