Zeeuwse Jongeren Scratch

Datum

zaterdag 7 mei 2016, 19:30

Omschrijving

Fantastische Jongeren Scratch (deel 1) in Kapelle. Vanaf 15.30 is er inloop in de grote kerk van Kapelle. O.l.v. Peter Wildeman en Joost van Belzen studeren we 8 prachtige liederen in, die we s avonds uitvoeren. Jong Dameskoor Shira, Mannenkoor Salomo, Jongerenkoor Matthanja, Het Walchers Jongerenkoor, leden van HJK Zeeland; al deze mensen vormen een prachtige basis voor de Jongeren Scratch-dag. Daarnaast treedt Salomé o.l.v. J. C. Gerritsen van der Hoop op, en het Anne-Marith Boone-choir. Deze jonge pianiste speelt een paar fantastische nummers mee. We zingen voor vluchtelingen in nood. Dhr. G. A. Terlouw uit Middelburg leidt de avond.

Iedere jongere tussen de 13 en 49 jaar mag meedoen met deze scratch, wel is het belangrijk dat je je opgeeft via www.classicalmusicevents.nl

 

Let op! Meedoen aan de scratch is anders dan luisteren naar het concert. Voor het laatste (concertbezoek dient u kaarten te reserveren via deze site of via www.classicalmusicevents.nl)


Locatie

Hervormde Kerk, Kapelle
Kerkplein, Kapelle

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.